flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судовий розгляд по кримінальному провадженню стосовно водія, який на смерть збив двох пішоходів і втік з місця аварії, відкладено

24 липня 2020, 14:58

          Судовий розгляд кримінального провадження, який було призначено на 24.07.2020 відкладено на 17.08.20 о 15.00, у зв’язку з неявкою потерпілого та  не здійснено доставку обвинуваченого Дергачівським ВП  ГУНП  в Харківської області із Харківського слідчого ізолятору до зали судових засідань, у зв’язку з поломкою спецавтомобіля.

          Нагадуємо, обвинувачений мешканець Дергачівського району Харківської області перебуваючи за кермом автомобіля «Renault Master» у січні 2020 року рухався в напрямку Дергачів  по дорозі «Дергачі - Козача Лопань»  збив двох пішоходів і зник з місця події, залишивши їх в небезпечному для життя стані. Від отриманих травм обидва чоловіки загинули.

         16.07.2020 під час проведення підготовчого судового засідання по даному кримінальному провадженню обвинуваченому продовжено запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк до 16 вересня 2020 року.

         У підготовчому судовому засіданні були присутні представники ЗМІ  телеканал «АТН», посилання на трансляцію можна переглянути, перейшовши за посиланням:

- - https://atn.ua/proisshestviya/syna-ne-vernesh-vazhno-chtoby-osoznal-prestuplenie-v-dergachevskom-raysude-sostoyalos.

 

        Також загальну інформацію щодо стадії розгляду справи можна відслідкувати шляхом внесення номеру справи (619/3367/20) до відповідного розділу на сайті суду веб-порталу «Судова влада України» за посиланням: https://court.gov.ua/fair.

 

 Прес-служба суду