flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відому Сардаряна Ваге Ваагновича! На розгляді суду знаходиться цивільна справа по якій Ви є відповідачем

11 червня 2021, 13:06

      24 травня 2021 року ухвалою суду відкрито спрощене провадження без виклику сторін за позовом  АТ КБ "ПРИВАТБАНК"  до Сардаряна Ваге Ваагновича про стягнення заборгованості.

      Повідомлення для Сардаряна Ваге Ваагновича (для відкриття - натисність двічі)

       У зв'язку з тим, що в Дергачівському районному суді Харківської області відсутні знаки поштової оплати, через що відсутня можливість надсилати судові повістки та процесуальні документи учасникам судового процесу поштовим зв'язком, викликаємо Вас до суду оголошенням на сторінці веб-сайту суду офіційного веб-порталу  «Судова влада України».

        Також повідомляємо, що копію ухвали суду та копію позовної заяви з додатками можна отримати безпосередньо в приміщенні суду.

        Зі змістом ухвали суду від 24.05.2021 можна ознайомитися на веб-сайті судової влади України за посиланням: http://reestr.court.gov.ua/Review/97103173  або за ідентифікацією номера справи 619/2056/21, перейшовши за посиланням ЄДРСР http://reestr.court.gov.ua .

        Також загальну інформацію щодо руху цивільної справи можна відслідкувати шляхом внесення номеру справи (619/2056/21) до відповідного розділу на сайті за посиланням: https://court.gov.ua/fair.

 

        Нагадуємо про альтернативні шляхи звернення до суду - перейдіть за посиланням до відповідного розділу на сайті задля отримання усієї необхідної інформації (натисність двічі на повідомленні)

 

  Прес-служба суду